موبنا- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در طول فعالیت دولت نهم، بیش از چهارهزار کیلومتر فیبرنوری در سطح استان آذربایجان شرقی نصب و راه اندازی شده است .
به گزارش موبنا به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات ، محمد سلیمانی در جشن تکمیل ارتباطات روستایی استان آذربایجان شرقی، اظهار داشت: هم اکنون هشت هزار کیلومتر فیبرنوری در سطح استان آذربایجان شرقی نصب و راه اندازی شده که بیش از 50 درصد از این میزان در دولت نهم، عملیاتی شده است.
وی ادامه داد: وارد شدن ایران در عرصه فضا، نشان از عظمت ایران اسلامی داشته چرا که قراردادن یک ماهواره در مدار، نیاز به دانش و صنعت بزرگی دارد که ایران در کمترین زمان به آن دسترسی پیدا کرده است .
سلیمانی با بیان اینکه یکی از کارهای بزرگ دولت، تغییر در نظام برنامه ریزی کشور است خاطرنشان کرد: کاهش هزینه های هدف در سال 87 نسبت به سال 84 نشان دهنده مدیریت خوب دولت در کشور است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: دولت بانک ها را به فعالیت های اقتصادی هدایت کرده و از رانت خواری ها جلوگیری کرده است.
وی ادامه داد: یکی از افتخارات دولت نهم این است که برای اخلال طلبان و ویژه خواهان ناامنی ایجاد کرده و دیگر کسی نمی تواند ویژه خواری کند.
128/20
مطالب مرتبط

مدیرعامل ایرانسل: تحول دیجیتال نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورت است
29 اردیبهشت 1401
کنفرانس مهندسی برق فردا با سخنرانی مدیرعامل ایرانسل پایان مییابد
28 اردیبهشت 1401
ایرانسل باز هم روابطعمومی «سرآمد دیجیتال» ایران شد
28 اردیبهشت 1401
تطهیر خودروسازان به چه قیمت؟
27 اردیبهشت 1401
تفاهمنامۀ همکاری ایرانسل و مپنا در حوزۀ خودروی متصل
27 اردیبهشت 1401