موبنا- مدير عامل شرکت ارتباطات سيار ايران گفت: تا پايان شهريور ماه ارائه سرويس GPRS در تهران به 100 کيلوبيت بر ثانيه افزايش خواهد يافت.
به گزارش موبنا به نقل از روابط عمومي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، وحيد صدوقي ضمن بيان اين مطب، اظهار داشت : هم اکنون در حال ارتقاء شبکه تلفن همراه از 2/5 به 2/75 هستيم .
وي افزود: با اتمام ارتقاء شبکه، امکان ارائه خدمات ارزش افزوده از جمله ارائه سرويس GPRS با سرعت 100 کيلوبيت بر ثانيه فراهم خواهد شد .
وي خاطرنشان کرد: با برنامه ريزي هاي صورت گرفته، تلاش مي کنيم اين امکان تا پايان شهريور ماه در تهران و تا پايان سال جاري در مراکز استان ها، عملياتي شود.
مديرعامل شرکت ارتباطات سيار، در خصوص توسعه GPRS گفت: امکان ارائه اين سرويس در سه استان تهران، گيلان و مازندران به طور کامل فراهم شده و همچنين مراکز ساير استان ها و مناطق آزاد از جمله قشم و کيش نيز از اين سرويس بهره مند شده اند، اين امکان در مابقي شهرهاي کشور نيز تا پايان سال فراهم خواهد شد.
وي ادامه داد: به واسطه تکميل اين پروژه، امکان فعال شدن سرويس GPRS در تمامي شهرهاي کشور فراهم مي شود.
وحيد صدوقي در خصوص آخرين وضعيت شبکه ارتباطات سيار نيز تصريح کرد: در حال حاضر تعداد مشترکان ارتباطات سيار به 31 ميليون و 400 هزار نفر رسيده که از اين تعداد، 16 ميليون و 400 هزار نفر از سيم کارت دائمي و مابقي از سيم کارت اعتباري استفاده مي کنند.
وي با بيان اين مطلب که تعداد سايت هاي تلفن همراه(BTS) در سطح کشور به 17 هزار و 300 عدد رسيده است، تاکيد کرد: بيش از 37 هزار کيلومتر از جاده هاي اصلي و فرعي تحت پوشش شبکه تلفن همراه قرار دارند.
وي افزود: در حال حاضر، رومينگ ارتباطات سيار با شبکه GSM روستايي 11 استان برقرار شده که به واسطه آن 25 هزار روستا تحت پوشش همراه اول قرار گرفته اند.
117/20
مطالب مرتبط

مراحل اعزام دانشجو به خارج از کشور کتاب شد
28 مرداد 1401
پلیس راهور شایعه نصف شدن خلافی خودروها را تکذیب کرد
26 مرداد 1401
احتمال سقوط قیمت دلار به کانال ۲۸ هزار
26 مرداد 1401