رئیس شورای رقابت از آزادسازی قیمت دنا و تندر اتوماتیک در جلسه امروز شورای رقابت خبر داد.
موبنا – رضا شیوا درباره جلسه امروز شورای رقابت به منظور تعیین تکلیف قیمت برخی خودروها در سطح بازار اظهار داشت: امروز شورای رقابت در روند بررسی قیمت خودروها براساس گزارش کارشناسان تصمیم گرفت دو خودروی دنا و تندر اتوماتیک که در بازار رقیب دارند، از سیستم قیمت گذاری شورا خارج شوند.
وی با بیان اینکه امیدواریم بنا به قول خودروسازان با آزادشدن قیمت این دو محصول قیمت آنها در سطح بازار ارزان شود افزود: شورای رقابت در دو هفته اخیر مشغول بررسی وضعیت قیمت دو محصول فوق بود و بعد از آن به بررسی و اعلام قیمتهای جدید خودرو خواهد پرداخت.
رئیس شورای رقابت اضافه کرد: هنوز شرکتهای خودروساز افزایش قیمتها را اجرا نکردند و ما باید این موضوع را با ارسال آمار و ارقام به آنها اعلام کنیم.
شیوا تصریح کرد: امیدواریم از اول خرداد ماه قیمتهای جدید از سوی شرکتهای خودروساز اجرایی شود البته خودروسازان مختارند که افزایش قیمتها را اعمال کنند یا نکنند چرا که ما مجوز سقف افزایش قیمتها را به آنها اعلام کردهایم.
منبع: تسنیم
مطالب مرتبط

چاپ پوستر و ساک دستی با طرح دلخواه
اخبار بازار ایران15 خرداد 1402
شناوری ساعت شروع کار در تهران لغو شد
اخبار بازار ایران13 خرداد 1402
آغاز اجرای مرحله جدید کالابرگ از امروز
اخبار بازار ایران13 خرداد 1402